• SweetCakeCommunity
  • Home
  • Forum
  • Online Leren
  • FAQ & Contact
  • Lid worden
  • Inloggen
SweetCakeCommunity
  • Home
  • Forum
  • Online Leren
  • FAQ & Contact

Home › Boards › Vragen › Bekleden

Bekleden

Stel hier al je vragen over het bekleden van taarten, cupcakes of koekjes, met marsepein, fondant, creme.

  • Alle topics
  • Bakken en Vullen
  • Bekleden
  • Decoreren
  • Printers, mixers, cricut
  • Overig
Topics
Fondant

Laatste reactie 2 jaar geleden door Vivian

Ik heb de online cursus fondant gevolgd en nu zou ik graag willen weten welk merk fondant hier gebruikt is? Ik gebruik zelf fondant van funcakes maar...

Bekleden Nieuw

33 2
Hoeveelheid fondant

Geplaatst 3 jaar geleden door Pauline

Hoeveel fondant heb ik nodig voor een 15 cm doorsnee taart 10 cm hoog??

Bekleden Nieuw

27 0
Soorten fondant

Laatste reactie 4 jaar geleden door Jacqueline

Goede morgen, Ik gebruik altijd funcakes fondant, maar hier zitten de laatste tijd zoveel luchtbellen in dat ik wil overstappen. Welk merk vinden jul...

Bekleden Nieuw

59 3
1:1 botercrème om af te smeren en dijkje te spuiten

Laatste reactie 5 jaar geleden door Diana

Goedendag, Kan er mij misschien iemand vertellen hoeveel 1:1 crème au beurre ik nodig heb om een taart van 25 cm en 10 hoog af te smeren en dijkjes...

Bekleden Nieuw

64 0
Afsmeren met IMBC - condens problemen

Laatste reactie 5 jaar geleden door Vivian

Tips gevraagd !! 'k Heb voor het eerst Italiaans botercreme gebruikt om taart mee af te smeren. Heeeeeel lang mixen en prachtig spul. Lekker ook gelu...

Bekleden Nieuw

48 1

Contact

SweetyCake.nl
Hengelo


0639109996
info@sweetycake.nl
www.SweetyCakeShop.nl


Zoeken

Volg ons op


Totaal aantal berichten 1991 · Totaal aantal onderwerpen 777 · Totaal aantal leden 3424