Afsmeren met IMBC - condens problemen

Laatste reactie 08/04/2017 23:00 door Vivian
· Markeren als ongelezen
Hilde Elshout 3 jaar geleden geplaatst
Tips gevraagd !!
'k Heb voor het eerst Italiaans botercreme gebruikt om taart mee af te smeren.
Heeeeeel lang mixen en prachtig spul.
Lekker ook gelukkig ;)
Nu na 1e crumble laag en koelen, geprobeerd om 2e dikkere laag op te brengen, maar door condens glijdt alles er direct weer af.
Het is een probeerseltaart voor eigen gebruik maar grrrr ....
Moderator Vivian Scheeres 3 jaar geleden geplaatst
Oh wat vervelend. Ik heb er zelf geen ervaring mee helaas voor je. Ik stop zelf taarten met 1e laag in de vriezer en dan heb ik het niet. Misschien net te lang gewacht? Is het nog gelukt?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 April 2017 om 18:03
Aantal lezers 46
Aantal reacties 2