Cupcakes bakken

Laatste reactie 06/12/2017 14:55 door Vivian
· Markeren als ongelezen
Brenda van Beek-van Well 2 jaar geleden geplaatst
Mijn cupcakes zakken altijd in elkaar.
Hoe kan ik dit voorkomen?
Christa Nagelhout 2 jaar geleden geplaatst
Ik wacht als ze klaar zijn altijd even met de oven open maken, geen idee of dit echt helpt maar de mijne zakken niet in.
Suzanne Franssen 2 jaar geleden geplaatst
Dit had ik laatst ook toen ik de boter verving door slagroom. Normaal gebruik ik de funcakes mix met boter dan heb ik er geen last van.

Ik bak ze zo’n 24-26 minuten op hetelucht volgens verpakking. Hetelucht omdat ze dan bovenop niet barsten.

Zakken ze niet in omdat ze niet gaar genoeg zijn?
reactie op @suzannefranssen:
Brenda van Beek-van Well Geen idee, ik zet de oven pas uit wanneer ze een mooie bruine kleur hebben. Vaak als ik de tijd van de verpakking aan hou zijn ze nog geel
2 jaar geleden

Beantwoorden

Moderator Vivian Scheeres 2 jaar geleden geplaatst
Inzakken is eigenlijk altijd een teken van niet gaar. Dus iets langer bakken. Als ze dan te bruin worden, de temperatuur omlaag. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 November 2017 om 16:44
Aantal lezers 26
Aantal reacties 5