Soorten fondant

Laatste reactie 08/02/2018 08:30 door Jacqueline
· Markeren als ongelezen
Jennifer Hilgersom 3 jaar geleden geplaatst
Goede morgen,

Ik gebruik altijd funcakes fondant, maar hier zitten de laatste tijd zoveel luchtbellen in dat ik wil overstappen.
Welk merk vinden jullie het fijnst?
Ik hoor veel over smartflex, maar hebben jullie ook ervaring met satinice en calllebaut?
reactie op @jenniferhilgersom:
Julie Hemschoote Ik gebruik altijd Callebaut! Super van kwaliteit en smaak (wat ook niet onbelangrijk is). Bij warm weer gebruik ik Saracino. Die smelt niet zo rap en blijft makkelijker bewerkbaar.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Jacqueline Plouvier Ik gebruik fondant van callebaut, heerlijk van geur en smaak en fijn om mee te werken.
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Lianne Wimmenhove 3 jaar geleden geplaatst
Ik gebruikte eerder ook altijd funcakes maar heb 1x massa ticino gebruikt en ben verkocht!! Wat een heerlijke smaak en wat flexibel, wel duur in aanschaf maar kan veel dunner werken!! Succes met je
zoektocht!!
Marjan Stege 3 jaar geleden geplaatst
ik had zondag ook luchtbellen erin en scheurtjes....nog nooit gehad. Ik lees even mee want ben ook benieuwd naar een ander merk.
Bianca Pluym 3 jaar geleden geplaatst
Ik gebruikte al jaren funcakes, maar ik kreeg er ook steeds meer problemen mee, dus ik ben overgestapt op Renshaw Extra
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 April 2017 om 07:50
Aantal lezers 57
Aantal reacties 6