Tips voor vullingen fondant taart

Laatste reactie 07/05/2017 09:40 door Vivian
· Markeren als ongelezen
Vera Engelbertink 3 jaar geleden geplaatst
Hoi allen,

Er zijn zo oneindig veel lekkere vullingen te bedenken voor een taart, maar ik begin altijd te twijfelen over 'creme-achtige' vullingen wanneer het gaat om een taart die bekleed wordt met fondant. Want wat kan nu wel en wat niet? Liefst zou ik een fondant taart namelijk niet bewaren in de koelkast als dat niet nodig is ivm eventueel zweten etc. Dus naast botercreme (mix of bijv. SMBC in allerlei smaken), iemand nog tips voor een andere soort creme waar je mee kan vullen die wel buiten de koelkast bewaard kan worden? En kunnen vullingen op een roombasis überhaupt wel met fondant? Ik dacht van wel, dat het qua vulling niet uitmaakt maar wel waar je mee afsmeert. Ben benieuwd naar jullie tips en meningen!
Marjan Stege 3 jaar geleden geplaatst
Ik lees even mee. Ik ken alleen botercrème en enchanted cream. Ik heb het idee dat ze in Duitsland allerlei andere crèmes hebben, maar dat kan ook net zo goed botercrème zijn haha.
Moderator Vivian Scheeres 3 jaar geleden geplaatst
Opgeklopte ganache. Heerlijk!!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 May 2017 om 23:05
Aantal lezers 72
Aantal reacties 3